Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

GESZTI FESZTI
Az októberi hosszúhétvégén, illetve az ősziszünetben ismét Bükfürdő lesz a legédesebb hely! Idén ősszel is különleges gesztenyekavalkádra kell számítani a fürdővárosban.Már megszokhattuk, hogy a Villa Rosato cukrászműhely szinte egy héten át mutatja be legújabb gesztenyés édességkölteményeit. Immár 9. alkalommal, Geszti-Feszti néven október 28.-tól november 3-ig, 10 órától 18 óráig várja a gesztenyés nyalánkságok szerelmeseit és a kikapcsolódni vágyókat.


A gesztenye 50 változata
A sült gesztenyéket számtalan különböző és ízletesebbnél ízletesebb formában kínálják, a régi klasszikusoktól kezdve, az örök favoritokon át a különlegességekig.
Nem lesz hiány gesztenye szívből, gesztenyepüréből, gesztenyés kifliből, gesztenye tortából, gesztenye roládból, sült gesztenyéből, és akkor még csak a klasszikus vonalról beszéltünk.

Íme egy kis ízelítő a kínálatból:
- gesztenyés macaron,
- gesztenyés Cup Cake,
- gesztenyés csoki mousse,
- gesztenyés meggy álom,
- gesztenyés hatlapos,
- gesztenyés mignon,
- gesztenyés eckler,
- mogyorós gesztenye torta,
- gesztenyés rolád,
- gesztenyés alagút,
- gesztenyés kúp csemege,
- gesztenyés piramis,
- gesztenyés isler,
- gesztenye kocka,
- rakott gesztenyés mézes.


Szavazzon a legjobbra és nyerjen


Természetesen egy kóstolással egybekötött nyereményjáték sem maradhat ki, a legfinomabb gesztenyés édességekre szavazók közt egy őszi wellness hétvégét sorsolnak ki a szervezők.


Sütik, gesztenye és aktív pihenés

A finomabbnál finomabb sütemények mellett lesz lehetőség egy kis sportolásra, így akik egy kis mozgással szeretnék kompenzálni az elfogyasztott édességek hatását, lesz lehetőségük ezt megtenni. A Kristály Torony Kalandparkban az őszi szünet ideje alatt kedvezményes jegyárakkal várják a mászókat, így aki még nem ismeri, az kipróbálhatja milyen felmászni a 17 méteres magasságba, és átélheti a szabadesés élményét az óriáshintán, de akár le is csúszhat 20 méter magasból a 200 méter hosszú csúszó pályán. A legkisebbekre is gondoltak, a mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a kalandvágyó új generációkat.

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu