HUENDE-CH-ATGästebuch
Herisch Arnold
Gallspach - Ö
2015-02-18 19:29:50

 
Der WLAN Code für Caramell lautet Caramell01 (Code steht nur in der ungarischen Übersetzung vom Informationsbuch im Zimmer)
 
Kamarás Iván
Budapest - Magyarország
2014-12-16 09:43:10

 
Az év vége szerintem mindenkinél sokkoló: munka, készülődés az ünnepekre, mindenki fáradt, ideges, türelmetlen. Minden év elején megfogadom, hogy idén másképp lesz, próbálom magam kiszakítani az őrült mókuskerékből, de ez az első év, amikor ezt be is tartottam. A legnagyobb őrület kellős közepén egy hosszú hétvégét töltöttem a Hotel Caramellben. Péntek este 11-kor sikerült megérkezni a szállodába, fáradtan, kimerülten. De ahogy beléptem, egy másik világba csöppentem. Az ideges és feszült Budapestről egy mosolygós, nyugodt meseországba, ahol mindenki nagyon kedves és türelmes. A szálloda igényes és minden részletében vendégbarát terei pihenésre csábítanak. Már a lobbiba érve is megnyugszol, a színek, a fények, a keleti enterior tényleg egy másik világba repít. A szobák tágasak, kényelmesek, minden vendégigénynek eleget tesznek, szállodai eleganciával, de mégis otthon érzetet sugallva. A wellness részleg minden korosztályt energetizál vagy ellazít, kinek mire van igénye Én kipróbáltam mindent, az összes szaunát, medencét, minden hibátlan. Az ételek és italok is illeszkednek a szálloda „minden tökéletes” koncepciójába. A reggelinél a svédasztal bőséges választékát a vendég kérése alapján összeállított omlett egészíti ki, a vacsoránál személyes kedvenceim pedig a desszertként is helytálló sajtok voltak. (a diós sajt, hmm…) Egyetlen hiba volt csak, hogy nagyon gyorsan elrepült az ott töltött néhány nap, de az biztos, hogy mosolyogva, feltöltődve érkeztem vissza Budapestre, átvészelni az év végi hajrá utolsó heteit. Így azért sokkal könnyebb… Én pedig megfogadtam, hogy a jövő évet is így zárom, legyen ez az én újévi fogadalmam.
Boldog Új Évet kívánok!

Kamarás Iván
 
Pufy
Budapest - Magyarország
2014-12-13 10:58:48

 
Csókolom! A múlt héten jártam Önőknél és nagyon jól éreztem magam meg a barátnőm a Balogh Évi is. Azt Szeretném kívánni, hogy ezt a vendég szeretetet mindíg őrizzék meg! Eisler-Mezőffy Éva
 
Molnár Szecső
SOSKÚT - HUNGARI
2014-12-11 00:35:35

 
Jó esttét! Molnár Szecső vagyok! Jártam Őnöknél és nagyon jó volt! Csak pár dolog nem volt megfelelő de mivel én mérnök tanár vagyok, és vendéglátást is tanítok, meg tudom érteni, hogy milyen ez a szakma!!! Úgyhogy köszönöm! Ez azért jobb mint a Pipacshon Lovasliget, ahol lakom:D

További szép napot
Molnár Szecső
Szecska Farm KFT
Iphone 6 Jailbreak
 
Papdi- Szakály Eszter
Dunakiliti - Magyarorszàg
2014-12-08 15:51:02

 
Ma érkeztünk haza Önöktől, 3 csodás napot töltöttünk a szállodában ami felülmúlta várakozásainkat. Sajnos van rossz tapasztalatunk más helyekről, de Önöknél tökéletes volt minden.Biztos hogy visszalátogatunk még. További sok sikert kívánunk. Papdi- Szakály Eszter és István
 
Illés László
Pécs - Magyar
2014-11-18 14:03:01

 
Szép a szálloda, nagyon jól éreztük magunkat, de a snack ebéd egy vicc volt, fél fogamra sem volt elég. A hússal még csak köszönő viszonyban sem volt a rakott karfiollal. Ezen kívül hiányoltam a kisgyerek medencét.
 
Mónika
Kecskemét - Magyarország
2014-11-13 12:55:40

 
Kedves Hotel Caramell team, nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Önöknél. A személyzet kedvessége és az ellátás színvonala felülmúlta a várakozásainkat. Az igénybe vett masszázs is remek volt, valóban segített ellazulni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Mi még biztosan visszatérünk!
 
Christine Vala
1160 Wien - Austria
2014-09-15 10:20:12

 
Nach einen wundervollen erholsamen Wochenende kann ich nur folgendes berichten: Obwohl ich und mein Mann schon drei mal im Hotel Caramell waren, wollte ich einmal ein anderes Hotel probieren, dort angekommen mußten wir mit Schrecken feststellen das der Aufzug kaputt ist. Was für meinen gehbehinderten Mann eine Tragödie war, nach kurzer Überlegung fuhren wir weiter ins Hotel Caramell, ohne Vorresservierung wurden wir dort herzlichst aufgenommen. Wir konnten doch noch ein schönes Wochenende genießen. Vielen Dank ans Team
 
Ilona
Budapest - Magyarország
2014-02-26 16:04:45

 
Tisztelt Hotel Caramell,
nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet nagyon kedves a recepción és az étteremben egyaránt. Volt egy kis problémánk a matraccal, de miután a recepción jeleztük, azonnal orvosolták. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy barátságos és különleges hangulatú hotelbe vágyik!
 
Kallinger Kerstin
Groß -Enzersdorf - Österreich
2014-02-14 22:29:09

 
Waren von Mittwoch bis Freitag das erste mal im Hotel. Wir waren so begeistert vom freundlichen Personal, vom tollen Wellnesbereich ( man braucht keine therme bük), den tollen preiswerten Massagen das wir gleich für den nächsten Aufenthalt gebucht haben. Das einzige was ich beanstanden kann ist das Buffet. Es gibt nur 2 Auswahlmöglichkeiten von speisen.
 
1 2 3 4 5 6

Reservierung

geplante Ankunft arrow
calendar
geplante Abreise arrow
calendar
Anzahl der Gäste arrow
Erwachsene
Kinder

Zimmer arrow
Standard
Premium

Deluxe

Apartemens
VIP suite

Villa Rosato

Newsletter

Name:*
E-mail:*