HUENDE-CH-ATGästebuch
Georgeei
Ennis - Ireland
2016-01-29 23:14:06

 
maszynka do golenia na zyletki
maszynka do golenia na zyletki
zestawy do golenia


Maintain the incredible work !! Lovin' it!

zestawy do golenia
maszynka do golenia na zyletki
zestawy do golenia
 
G. V.
Sárvár - Magyarország
2015-12-29 02:35:14

 
Maximálisan elégedettek voltunk a szálloda szolgáltatásaival. A személyzet kedves és segítőkész, az ételek bőségesek és finomak. A szobánk tiszta és gyönyörű volt! Külön köszönet, hogy a 2 személyes szoba helyett az apartmant bocsátották rendelkezésünkre, 3 főre a pótágy helyett, felár nélkül. A legnagyobb karácsonyi meglepetés volt ez számunkra. A wellness részlegen sem találtunk semmi kifogásolhatót. Összességében véve minden tökéletes volt. Köszönjük!!!!
 
KEREKES TIBORNÉ
BUDAPEST - MAGYAR
2015-12-16 11:01:35

 
Két éjszakát töltöttünk ebben a nagyon szép, hangulatos szállodában. Az ellátás kiváló, a személyzet nagyon szolgálat kész, kedves, közvetlen. a tisztaság nem hagy kívánnivalót maga után. pihenésre maximálisan alkalmas. Bátran ajánlom a pihenni vágyóknak.
 
Molnár Tibor
Esztergom - HU
2015-12-06 08:42:10

 
Előző bejegyzésem után dél körül lementem fürödni, gondolva arra hogy kevesen lesznek, így találok nyugágyat, ez így is volt.A meglepetés akkor ért amikor a recepciós hölgytől szekrénykulcsot kértem, hogy át tudjak öltözni, közölte, hogy nincs, el kell ismerni, segítőkész volt, közölte öltözzek át, tegyem a ruhámat egy szatyorba, ő elzárja míg fürdök.Ezek után megyek átöltözni, egyetlen öltöző van, az is foglalt, más is vár előttem, sebaj, gondoltam, a vc-ben átöltözhetem, megoldva a kérdést, a négy csillagosnak mondott hotelben.
A fürdőbe bemegyek, gyerekek, labdáznak, medence széléről ugrálnak, /úszómester ill. gyerekmedence az nincs/ ott hagyom,most volt hely a gőzfürdőbe, szaunába, ez jó is lenne, csak ha kijön az ember mivel kint hűvös van ez roppant kellemetlen, így csak megfázni lehet.Összefoglalva, nagyon "ajánlom "ezt a szállodát annak aki kikapcsolódás helyett, pénzéért mérgelődni szeretne.
Próbálkoztam azzal, hogy elmegyek a bükkfürdői gyógyfürdőbe, első nap gyalog megjártam, a tapasztalatom az alábbi: A honlapon a szálloda és gyógyfürdő távolság 600 méter, nos, ez pofátlan hazugság, legyalogoltam, autóval leellenőriztettem, ez 2, 5 km.
Ha reggeli szálloda busszal elmegyek oda kifizetve a belépőt,
akkor a szállodába kifizetett ebédet nem tudom elfogyasztani, mivel ki lehet ugyan jönni pénzért karszalaggal, de egy óra múlva vissza kellene érni, ami lehetetlen a távolság miatt.Délutáni belépővel bemehetnék ugyan 1900Ft.-ért du.3-tól 6-ig ezzel viszont az a baj, hogy a szállodai busz fél hatkor indul, tehát két órát lehetnék bent, ez arra elég,hogy átöltözzek, körülnézzek, visszaöltözzek, tehát nem fogom megtenni, arra sem figyelnek oda a hotelben, hogy ne fél hatkor, hanem fél hétkor küldjék a buszt, így legalább volna a vendégnek, három órája a fürdőben, 1900 Ft.-ért.Még annyit, hogy korábban írtam, hogy az étkezés, jó, ezt a mai ebéd után is fenntartom, de azért az asztalokon egy kancsó víz lehetne, véleményem szerint.
Ezt a kirándulást teljes
csődként értékelem, nem erre számítottam, először voltam Bükkfürdőn de ide soha többet nem jövök vissza, az biztos.

Molnár Tibor
 
Molnár Tibor
Esztergom - HU
2015-12-06 05:44:39

 
Óriási csalódás számomra. elsősorban azért, mert ha már a szállodán kívül nincs semmi program lehetőség akkor elvárnám, hogy szállodán belül legyen egy jó wellness részleg, de ez kicsi, a szobákhoz(szauna stb) sorba kellene állni,ha egyáltalán üzemel,de a legnagyobb probléma, az, hogy a vizes medence(melegebbre gondolok) kicsi, a víz nem elég meleg, 15-20 perc után kikívánkozik az ember, amíg benne van a válla fázik, mivel a levegő nem elég meleg, ha kijön fázik, tehát nem fűtenek rendesen.Az étkezés az szerintem jó, azzal nincs semmi probléma, a szobánál nem arra számítottam, hogy a szállodán kívül lesz, kb.50 méterre,és még asztal szék sincs benne.Ha átjön az ember mindig át kell öltözni. Én ide többet nem jövök, mivel még az utazási költséget sem éri meg,nem mérgelődni, hanem jól érezni szerettem volna magamat, ez nem sikerült.

Molnár Tibor
 
Geréné Rádi Gyöngyvér
Tab - Magyar
2015-11-27 11:35:16

 
Csalódásunk leírhatatlan. Három éjszakát töltöttünk a szállodában. Az érkezésünk napján a wellness zárva volt, karbantartás miatt. Erről minket nem értesítettek, habár ha tudunk róla, nyilván másképp ütemezzük a foglalást. A második napon a wellness levegője 20 fokos, a medencék vize jeges volt. A sókabin, összedőlve, lezárva. Nem szokásunk a reklamálás, de itt számtalanszor panaszkodtam a recepción és a wellness-részleg vezetőjének, aki kompenzációul felajánlott egy-egy 25 perces masszázst. Az ebéd egy gyenge menzakoszt minőségű, szegényes és silány. A recepciósoké minden elismerésem, akik udvariasan és végtelen türelemmel próbálták csitítani a panaszkodó vendégeket. A magyarázat mindenre ugyanaz volt: fél év múlva új szárnnyal bővül a komplexum, ahol minden hibátlanul működik. Mi viszont korábban érkeztünk a kelleténél, éppen fél évvel.
 
Batta Dániel
Budapest - Magyarország
2015-11-08 19:51:04

 
3 nap 2 éjt töltöttünk a szállodában és elég nagy csalódás volt! A szoba amit kaptunk először építkezésre nézett , munkások kalapáltak az ablakunkban! Ezt mondjuk kicserélték és egy nagyon jó szobát kaptunk ami tényleg szuper volt! A wellness részleg iszonyatosan gyenge minőségű! A víz koszos , nyálkás , a jakuzzi kb 25 fúvókájából 3 ha működött , a medence megvilágítása egyáltalán nem működött egyik nap se!!! Ráadásul magában a wellness helyiségben mindenki fázott ahogy kijött egy pillanatra a vízből! Semmi fűtés nincs szinte! A só szoba nem üzemelt , az infra szaunába ketten férnek el maximum! Délutáni ebédünk után lementünk fürdeni kicsit de nem volt szabad nyugágy , se szék se semmi!!! Nagyon kicsi a wellness részleg , kevés nyugággyal és ha a medencébe már 10-15 fő bent van akkor nem lehet elférni! A reggeli vacsora elfogadható azonban az ebéd egy iskolai menzán komolyabb színvonalat képvisel! A teljes ellátás nagyon megtévesztő ugyanis a vacsorához pl egy üveg vizet sem kap ingyen az ember pedig hát a teljes ellátás fogalmába víznek - üdítőknek ingyenesen benne kéne hogy legyenek!!! És ezt nem közik amikor az ember kér a vacsorájához egy üveg vizet vagy üdítőt hanem csak amikor kihozzák akkor hozzák aláíratni a papírt .... Ez nem korrekt! Voltam már pár szállodában Magyarországon is , nem vagyunk egyáltalán kukacoskodósak , mindenhol jól érezzük magunkat de ez volt az első szálloda ahol egyáltalán nem tudtam magamat jól érezni és alig vártam a haza indulást! Bükfürdőt innentől kezdve elkerüljük!
 
Molnár Károlyné
Győr - Magyarország
2015-07-14 11:26:52

 
Szép napot!
Nagyon szépen köszönjük csodáson eltöltött napokat az Önök szállodájában.
Nagyon jól éreztünk magunkat, jövőre is tervezünk hogy vissza térünk önökhöz.
Mindenki nagyon kedves volt, kaja finom volt, és szép a szálloda is. Az tetszett hogy cicus is van bent a szállodában.
Sok program van városban is, nem volt nap hogy unatkoztunk volna, inkább rövid volt a nap :-).
Köszönjük szépen,
üdvözlettel Molnár Károlyné Győrből.
 
Andrea Kendlbacher
Bruck an der Glocknerstrasse - Österreich
2015-04-15 19:24:39

 
Hallo an alle, wir waren eine Woche bei euch und hatten einen wunderschönen erholsamen Urlaub. Alle waren total freundlich und nett. Wir kommen sicher wieder.
Liebe Grüße aus dem Salzburger Land
 
Herisch Arnold
Gallspach - Ö
2015-02-18 19:29:50

 
Der WLAN Code für Caramell lautet Caramell01 (Code steht nur in der ungarischen Übersetzung vom Informationsbuch im Zimmer)
 
1 2 3 4 5 6 7

Reservierung

geplante Ankunft arrow
calendar
geplante Abreise arrow
calendar
Anzahl der Gäste arrow
Erwachsene
Kinder

Zimmer arrow
Standard
Premium

Deluxe

Apartemens
VIP suite

Villa Rosato

Newsletter

Name:*
E-mail:*