Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Kiemelt ajánlatok

TAVASZI KIRUCCANÁS BÜKFÜRDŐRE 2+1

Kapásból tudunk számos okot sorolni arra, hogy miért érdemes tavasszal Bükfürdőre jönni pihenni. A közel három hektáron elterülő szállodánkban szórakozási lehetőségek garmadáját sorakoztatjuk fel idén tavasszal is: bel-, és kültéri medencék, gyermek-pancsoló, változatos szaunavilág, bowling pálya, saját cukrászműhely házi fagylalttal és hűsítő koktélokkal, 3 szintes gigászi kötélpálya, sport,- és animációs programok, kerékpárkölcsönzés.

MEGLEPETÉS PÁROMNAK (3 NAP / 2 ÉJ)

Az év során számtalan lehetőség adódik arra, hogy pár napot kettesben töltsenek, élvezzék egymás társaságát, a gyönyörű környezetet, a szálloda kényeztető szolgáltatásait. A Caramell Prémium Resort két éjszakás ajánlatát kifejezetten párok részére alkotta meg, melynek fókuszában az egymásra hangolódás áll.


„LAKJON INGYEN” AJÁNLAT
Ne hagyja ki a megújult Caramell Premium Resort****superior szolgáltatásait! Érvényes: min. 2 éjszakától (2017.01.03. – 2018.02.28.) Ne fizessen a szállásáért, helyette vegyen igénybe minél több szolgáltatást! Különleges akciónk keretében vendégeink számára szállásuk díját jóváírjuk a választott prémium minőségű szolgáltatásaink árából!
CARAMELL NÁSZÚT (3 NAP / 2 ÉJ)

A Caramell Prémium Resort****superior elegáns helyszíne a megálmodott esküvőnek és az azt követő nászútnak is. A kivételes odafigyeléssel fűszerezett romantikus napok tovább emelik a szerelem ünnepi hangulatát. Naponta összeállított apró figyelmességek varázsolják még szebbé az újdonsült házasok egymással töltött pillanatait.


BELSŐ BÉKE ÉS ÉLETÖRÖM (4 NAP / 3 ÉJ)

Csodás kettősség, mely számtalan élménnyel ajándékozza meg Önt! A csend és a mozgalmasabb élet kedvelői egyaránt jól érezhetik magukat nálunk. Hétköznapokon a természetben nagyokat sétálva, lélekemelő kezeléseinkkel töltődve, hétvégeken pedig számtalan izgalmas program részeseivé válhatnak vendégeink. Válasszon lehetősége és kedve szerint – a figyelmes kiszolgálásban, a kényeztető- és egészségmegőrző kezelések nagyszerűségében biztosan nem fog csalódni.

TAVASZI FELFRISSÜLÉS

Élvezze az ébredő természet élénk színeit, a tavaszi virágok illatát, a reggeli harmatcseppek simogatását. Mindezt a Caramell Premium Resort****superior-ban, ahol megszűnik a rohanás és mindent körülölel a tökéletes harmónia.


CARAMELL WELLNESS NAPOK (3 NAP / 2 ÉJ)

Tökéletes feltöltődés - élmény, egészség. Különleges környezetben, megnyugtató illatok és színek ölelésében biztosítjuk, hogy kellő életenergiával nézhessen szembe a mindennapok kihívásaival. A tökéletes kikapcsolódás, a különleges kezelések, a közösen megélt pillanatok teszik a Caramell élményt maradandóvá. Önnek is meg kell tapasztalnia! Próbálja ki, nem fog csalódni!

CARAMELL LADIES SPA (3 NAP / 2 ÉJ)

Utazzon hozzánk barátnőjével, édesanyjával vagy lányával és töltsenek nálunk pár felejthetetlen napot! A Caramell női csomag valódi élményt nyújt, mivel közösen élvezhetik a pihenést és kényeztetést barátnőivel, hölgy családtagjaival. Mennyei felüdülés, kombinálva egy kellemes társasági eseménnyel. Nem utolsó sorban a vidám beszélgetések és a közös nevetések kiváló stresszoldó hatással bírnak.


ANYA LÁNYA CSOMAG

Utazzon hozzánk édesanyjával vagy lányával és töltsenek nálunk pár felejthetetlen napot! Az Anya lánya csomag valódi élményt nyújt, mivel közösen élvezhetik a pihenést és kényeztetést hölgy családtagjaival. Mennyei felüdülés, kombinálva egy kellemes társasági eseménnyel. Nem utolsó sorban a vidám beszélgetések és a közös nevetések kiváló stresszoldó hatással bírnak.

CARAMELL MAJÁLIS

Használja ki, hogy idén május elseje keddre esik, így meghosszabbíthatja a hétvégét remek lehetőséget teremtve a pihenésre. Most végre a kikapcsolódás és a feltöltődés kerülhet a középpontba, feledve minden kötöttséget. Sétáljon, fürdőzzön, kényeztesse magát különleges kezeléseinkkel. Figyeljen önmagára és töltse úgy ezeket a napokat, ahogy Önnek leginkább jól esik.


PÜNKÖSD

Az ünnepi hétvége mindhárom napján fenségesen érezheti magát szállodánkban. Amennyiben az időjárás kegyes lesz hozzánk, már zavartalanul napozhat kültéri medencénk mellett, mi pedig szívesen kényeztetjük Önt házi fagylaltjainkkal és hűsítő italokkal. Érdemes kipróbálni a nagyszerű testkezeléseink valamelyikét és szívesen látjuk a sokszínű sport programjainkon is! Ne hagyja ki programajánlatainkat, Polyák Lilla gondoskodik arról, hogy a szombat este is felejthetetlen legyen, a gyermekeket pedig vasárnap Kiss Balázs bűvész varázsolja el.

NYÁRI 4 NAPOS ZÓNA TÁBOR PÉNTEK ENIKŐVEL

Péntek Enikő valóságos mozgalmat indított el a ZONA edzéssel, pedig elsősorban időhiányban szenvedő anyukáknak szánta a programot. Vegyen részt négynapos, forgatással és extra programokkal egybekötött ZONA edzőtáborában június 21-24-ig, ahol nem csak egy motiváló közösség tagja lehet, de Enikő saját tervezésű edzőruháit is megvásárolhatja! Csütörtöktől vasárnapig 10 órányi ZONA edzés, előadás, wellness, strandolás, ZONA edzők, forgatás, 3 DJ Kau parti és sok-sok extra élmény várja a jelentkezőket. Jelentkezni az info@zonawebshop.hu címen lehetséges.


CSALÁDI PIHENÉS

Mit gondol, családjának hány napra van szüksége ahhoz, hogy energiával töltődve térjenek haza a dolgos hétköznapokba? Hagyja hátra a fenyegető határidőket, sokasodó tennivalókat, és csomagolja be a legszükségesebbeket. Minden másról mi gondoskodunk: jól felszerelt szoba, finom ételek, családi programok. Hosszú lesz még ez az év!

NYÁRVÁRÓ CSOMAG

A nyárváró napok ideális lehetőséget nyújtanak a feltöltődésre. Kétéjszakás ajánlatunkkal élve megtapasztalhatja a pihentető kikapcsolódás élményét. Wellnessrészlegünk és szolgáltatásaink önmagukban is feledhetetlen élményeket kínálnak, az előnyaralás azért ennél jóval többről szól. Jól esik rácsodálkozni a természet szépségeire, időt szánni szeretteinkre és önmagunkra. Pár nap amikor semi más nem fontos csak a napsütés, a víz, a kulináris örömök és a kényeztetés.CSOBBANÁS A NYÁRBA

Nyár, napfény, csobbanás. A nyári vakáció a vidám közös pillanatokról, élményekről, a teljes kikapcsolódásról szól.
A Caramell Premium Resort komplexitásának köszönhetően egy helyen nyújtja mindezt az egész családnak: bel-, és kültéri medencék, gyermekpancsoló, változatos szauna-világ, wellness bár, játszótér, bowling pálya, saját cukrászműhely házi fagylalttal, Kristály Torony mászó-, és kalandpark.

AUGUSZTUS 20.-I ÜNNEPI HÉTVÉGE

Töltse nálunk családjával a nyár legértékesebb 4 napját és élvezzék a gondtalan pihenést, kikapcsolódást és az ünnepi programokat.


ARANY NAPOK - SENIOR AJÁNLATUNK (min. 3 ÉJ)

A fáradtabb szervezet számára valóságos felüdülés a Caramell Premium Resort nyugalma, léleksimogató békessége. Nálunk megpihenhet és kikapcsolóhat. Látogasson el szállodánkba, ahol szobáink kényelme, az étkezések hangulata és a gyönyörködtető természet közelsége együttesen biztosítja a teljes feltöltődést.

ŐSZI VARÁZS

Fantasztikus az ősz hangulata! Ahogy a langyos napsugarak átvilágítják a sárguló levelű fa lombjait, a teraszon ücsörögve egy kellemes bor és egy izgalmas könyv társaságában, puha plédbe burkolózva várjuk, hogy leszálljon az est. Igen, ezek a pillanatok az ősz ajándékai.CARAMELL FITT NAPOK (3 NAP / 2 ÉJ)

Szervezetünknek sokszor segítségre van szüksége, hogy mihamarabb visszanyerje vitalitását. Két éjszakás ajánlatunk lehetőséget teremt a tökéletes feltöltődésre. A hétköznapok nyugalma, masszázsaink pozitív hatása, átmozgató edzéseink, valamint a harmóniát teremtő környezet energiával töltik fel a testet és megerősítik a lelket. Engedjen a csábításnak!

GYÓGYKÚRA MINI (3 NAP / 2 ÉJ)

A gyógykezeléseket kúraszerűen alkalmazzuk, komplex módon, az egyes kezelésfajtákat összehangolva, személyre szabottan. A néhány napos gyógykúrának is jelentkezik már pozitív hatása, kiváló pihenésre és gyógyulásra egyaránt. A komplex mozgásszervi panaszokra a hosszabb idejű kúrákat javasoljuk.


GYÓGYKÚRA MIDI „A” (6 NAP / 5 ÉJ)

A gyógykezeléseket kúraszerűen alkalmazzuk, komplex módon, az egyes kezelésfajtákat összehangolva, személyre szabottan. Minden gyógykúra felírását orvosi vizsgálat előzi meg. A néhány napos, egy hetes gyógykúrának is jelentkezik már pozitív hatása, kiváló pihenésre és gyógyulásra egyaránt. A komplex mozgásszervi panaszokra a hosszabb idejű kúrákat javasoljuk.

GYÓGYKÚRA NAGY (12 NAP / 11 ÉJ)

A gyógykezeléseket kúraszerűen alkalmazzuk, komplex módon, az egyes kezelésfajtákat összehangolva, személyre szabottan. Minden gyógykúra felírását orvosi vizsgálat előzi meg. A néhány napos, egy hetes gyógykúrának is jelentkezik már pozitív hatása, kiváló pihenésre és gyógyulásra egyaránt. A komplex mozgásszervi panaszokra a hosszabb idejű kúrákat javasoljuk.


PRÉMIUM GYÓGYKÚRA „A” (15 NAP / 14 ÉJ)

A gyógykezeléseket kúraszerűen alkalmazzuk, komplex módon, az egyes kezelésfajtákat összehangolva, személyre szabottan. Minden gyógykúra felírását orvosi vizsgálat előzi meg. A néhány napos, egy hetes gyógykúrának is jelentkezik már pozitív hatása, kiváló pihenésre és gyógyulásra egyaránt. A komplex mozgásszervi panaszokra a hosszabb idejű kúrákat javasoljuk.


  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu