Foglalás





Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Események

CARAMELL BORVACSORA




Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk első eseménye 2018. szeptember 29-én kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben.

A Caramell Premium Resort a’la carte étterme méltó színtere a bor és a gasztronómia csúcstalálkozójának. Tökéletes választás, ha elegáns üzleti vagy akár privát családi vacsorára vágynak.



Az ínyenc gasztro eseményen Lukács Szabolcs, a neves soproni sommelier személyesen konferálja fel a fogásokat kísérő egyes borokat rövid előadás keretében. Az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve-fűszerezve.


FOGÁSOK


Welcome drink
Gróf Buttler Rose 2017


Füstölt pisztrángfilé, posírozott lazacpralinével, csírasalátával, citrusos dresszinggel
Pók Tamás Rigópohár 2012 (Furmint-Hárslevelű)


Kézműves kecskesajt brulée
Bolyki Indiánnyár 2016


Érlelt marha hátszín rózsaszínre sütve paszternákpürével, édesburgonyával, balzsamecetes céklával
Gróf Buttler Syrah 2013


Belga csokoládé brownie aszalt gyümölcsökkel, dióval, mandulával
Thummerer Egri Bikavér Superior 2012


Időpont: 2018. szeptember 29. szombat 19.00

Ára: 12.900 Ft
Ára szállóvendégek részére 6.900 Ft

Részvételi szándékukat kérjük legkésőbb 2018. szeptember 27.-ig jelezzék az info@caramell.hu email címen!


Asztalfoglalás:
Caramell Premium Resort****superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel.: +36 94 558 030
E-mail: info@caramell.hu





KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu